ABC Hemservice

Kvalitétslogga för företag hos Listan.se
Få Offert Direkt
Skapa din kostnadsfria offertförfrågan nu!

Kvalitet

Ansluten till Listan
Inga Referenser

Kontaktuppgifter

Margareta Hagbro
070 24 00 737
margareta.hagbro@telia.com

Välkommen till ABC Hemservice!

ABC Hemservice en X-tra hand för dig om du vill ha en rikare fritid -slippa en del "måsten” . Ring eller maila mig för att boka tid. Jag är utbildad undersköterska med lång erfarenhet av vård och hemservice.
Jag är din extra hand för det du inte klarar själv och kan hjälpa till både inne och ute. Har du kommunal hemhjälp kan jag utföra sådant som normalt inte ingår i den servicen.

Omdömen Läs omdömen »

Varför?

Tjänster

Hemstädning

Vill du ha hjälp med att hålla ditt hem rent och fräscht kan du anlita ett städföretag både för regelbundna besök och vid några enstaka tillfällen. I hemstädning ingår bland annat dammtorkning av öppna ytor samt tavlor, möbler, lister och dörrar vid behov. Självklart dammsugs även golvet och efter det våttorkas det. Rengöring av kök (vitvaror, bänkytor och fläkt) brukar också ingå liksom städning av badrum där man tar hand om bland annat väggar och toalett. Eftersom hemstädning sker i din bostad får du skattereduktion på arbetskostnaden, tack vare RUT-avdraget, på upp till 50 000 kronor.

Flyttstädning

När man anlitar ett städföretag för en flyttstädning ingår komplett rengöring av bostaden så att de som flyttar in efteråt möts av ett rent hem. Alla öppna ytor både dammas och våttorkas liksom eluttag, lister, dörrar, fasta belysningar, hyllor, lådor, väggar, tak och rör. Ventiler rengörs och alla fönster putsas noggrant. Självklart städas även svårare ytor som är lite svårare att komma åt som till exempel element och bakom spis, kyl och frys. Övriga ytor som inte riktigt hör till boendet, så som garage, balkong och altan ingår inte i en vanlig flyttstädning. Flyttstädningar berörs av RUT-avdraget och ger alltså dig som privatperson skattereduktion på arbetskostnaden.

Fönsterputsning

Rena och fina fönster ger utan tvekan en ljusare och behagligare miljö, men det kan vara ganska komplicerat att putsa fönster om man inte har en aning om hur det ska göras. Därför kan det vara bra att anlita en fönsterputsare för att få ett skinande resultat. De vanligaste fönstren har fyra olika sidor, en insida, en utsida och två sidor i mitten, alltså emellan själva glasen. Det finns även de fönster som har tre glas, vilket ger något som kallas för en 6-sidig puts. Fönsterputsning som sker i bostaden ger dig som privatperson skattereduktion tack vare RUT-avdraget.

Kontorsstädning

För att både du själv och dina kollegor och anställda ska trivas på jobbet är det naturligtvis viktigt med ett rent och städat kontor med en fräsch lukt. Det ger dessutom ett ganska negativt intryck av företaget om en kund möts av ett kontor som liknar ett bombnedslag. När du anlitar en städfirma för kontorsstädning ingår såklart städning av själva kontoret/kontoren, även lunchrum, konferensrum och toaletter. Golv moppas och våttorkas vid behov, papperskorgar töms, alla ytor dammtorkas och mattor dammsugs. På toaletterna fylls tvål och papper på regelbundet och all sanitär inredning rengörs noggrant.

Butiksstädning

Möts man av dammråttor och soplukt när man kliver in i en butikslokal blir nog inte det första intrycket speciellt bra. Renlighet är minst lika viktigt som en snygg inredning! Har du en butik och behöver hjälp med regelbunden eller tillfällig städning? När du anlitar ett städföretag för detta får du en komplett lösning som hjälper dig att hålla din lokal fräsch och tilltalande för gästerna. Alla golv och ytor dammas av och våttorkas, mattor dammsugs och om det finns kök rengörs även diskbänkar. Toaletterna städas noggrant och alla nödvändigheter som pappershanddukar, tvål och toalettpapper fylls på.

Kvalitet

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring

En ansvarsförsäkring är till för att täcka skadestånds-, utrednings-, förhandlings- och rättegångskostnader i fall någon skulle kräva företaget på en skada de orsakat och den står för. Ansvarsförsäkring brukar ingå i företagsförsäkringens grundskydd och gäller inom norden om inget annat avtalats. Det är viktigt att kolla så att företaget man anlitar har en ansvarsförsäkring och upp till vilket belopp.
F-skatt

F-skatt

F-skatt står för Företagsskatt och är en skatteform för Svensk preliminär skatt som betalas av den som bedriver näringsverksamhet. Den som har F-skatt har fått rätt att själv betala in preliminärskatt vilket består av följande: Kommunalskatt, statlig inkomstskatt och sociala avgifter, ibland ingår även moms.
Kollektivavtal

Kollektivavtal

För fackföreningar är det vanligen ett centralt mål att få så många arbetsgivare som möjligt att ingå kollektivavtal. På så sätt anger man en lägstanivå för de anställdas löner, förmåner, anställningsvillkor, etc. När många arbetsplatser omfattas av kollektivavtal anses det förhindra lönedumpning, det vill säga att löntagarna tvingas konkurrera med varandra om jobben genom att godta lägre och lägre löner eller sämre och sämre arbetsvillkor.
Momsregistrering

Momsregistrering

Om du bedriver en verksamhet som ger dig skyldighet att betala eller rätt att få tillbaka moms, måste du alltid anmäla dig för att bli momsregistrerad. Alla Listan ABs kunder är momsregistrerade.
FÖRETAGSINFORMATION
Organisationnummer 440430XXXX
Registrerat 1995-09-08
Status Aktivt
Typ av firma Enskild firma
Registrerat för moms Ja
F-Skatt Ja, sedan 2010-05-13
Arbetsgivaravgift Ja
POSTADDRESS
Gata/Box Frödingsgatan 3
Postnummer 75421
Postort UPPSALA
KARTA
Karta till ABC Hemservice
SNI, HUVUD OCH BINÄRING
96090 Övriga konsumenttjänstföretag
47916 Postorderhandel och detaljhandel på Internet med bosättningsvaror